Tyvärr är denna sida nedskalad för tillfället. Anledningen är att en bild som användes på en av intervjusidorna bröt mot upphovsrättslagen, därför plockades alla sidor bort av rädsla för att kanske någon ytterligare bild också skulle bryta mot densamma lag. Böter för förseelsen är betald men det sved lite i själen då detta inte är en kommersiell sida på något sätt. Dock respekteras anledningen till boten, klart att man ska ha koll på upphovsrättsliga bilder. Sidorna är återskapade utan bilder tills vidare.
Stockholm, augusti 2020.

#17 - Joel Kinnaman

Intervjudatum: 2013-05-28

xG

Född

Ja

Bor

Ja

Familj

Ja

Sjutton gubbar skulle man kunna säga. 17:e grönvita profil ut är en viss herre vid namn Joel Kinnaman. Vid det här laget har han gestaltat minst ett sjuttontal karaktärer på ett mycket framgångsrikt sätt både på teatern, på TV samt film. Född på söder i Katarina församling innebar att Joels första andetag innehöll äkta bajenlandluft, kan ett liv starta bättre? Efter många år av succéartade svenska produktioner har denne sköna bajare en lyckad karriär i det stora landet i väst. Frågan är bara var karriären bär av härnäst, kanske vi får se honom dansant i någon läcker Bollywoodproduktion?

Hej Joel, hur är läget Just Idag?

Idag är det jävligt dåligt. Att våran kära klubb inte kan drivas med ett professionellt handtag börjar bli outhärdligt. Hur i helvete Gregg Berhalter fick fortsatt förtroende efter förra säsongens totala fiasko är fullkomligt obegripligt och nu är denna snart förlorad. Det är patetiskt!

Nästa intervjuoffer

Joels tips på en annan grönvit profil som skulle kunna bli nästa intervjuoffer

Efter detta lilla vredesutbrott passar jag över till skådespelaren Christopher Wagelin.
Joel Kinnaman

Grönvita Profiler
Sedan 2012

© Grönvita Profiler 2012-2020